a
a

 

 МОДЕЛ MEDLINE 

 2 години пълна гаранция


Medline 500

    

Medline 580

Medline 6.8

Medline 7.5

                                   Medline 9                           

                                                                                             

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  МОДЕЛ  N-ZO

 

2 години пълна гаранция 

 

 N-ZO 680

N-ZO 680

 

N-ZO 680 Aft Saloon

 

 

 

N-ZO 700 CABIN

N-ZO 700 Cabin Silouhete

 

N-ZO 700 Cabin

 

N-ZO 760

 

2 години пълна гаранция  

МОДЕЛИ MEDLINE 500 • 580

Сега предлаган с плат на балоните както от PVC(Strongan Duotex) така и от Hypalon-Neoprene, моделите MEDLINE 500 / 580 гарантират неоспоримо благополучие. Новите му цветове го правят изключително елегантна лодка, както в открито море, така и на пристана, служейки на собственици, които изискват отлични морски качества от своите лодки без да приемат да жертват и йота от качеството на живота на борда.

 

Medline 500

Размерите и теглото на всеки един Medline са оптимизирани така, че да дадат отлично отношение "тегло на лодката към мощност на двигателя", търсейки умерена мощност на двигателя и в същото време опростявайки пускането на вода и маневрите при изтегляне.

 

Medline 580

 Качеството на изработка на корпуса, уникалният комфорт на тапицерията, висококачествените фитинги, лесно поддържане и обслужване на балоните....... Всеки един детайл е плод на дългогодишния опит и знания на ZODIAC за морето.                           

Стандартно оборудване на моделите MEDLINE 500; 580: Кормилна конзола с волан от дърво и перила от неръждаема стомана; Ветроупорно стъкло и перила от неръждаема стомана;Пилотска двойна седалка с падаща облегалка за слънчева палуба(за модел 580) и фиксирана(на модел 500); вграден горивен резервоар(90л); стълбичка за къпане; прибиращ се пилон за теглене на ски, рингобалон(580); ръкохватка за връщане на борда; гребла; крачна помпа; ремонтен комплект.

Допълнителни аксесоари доставяни по избор: Комплект светлини(включително и докуващи) монтиращи се на пилона за теглене на ски; Навигационна система Garmin; Пълен к-т носова тапицерия; Демонтируема носова слънчева палуба+фитинги; Масичка к-т за монтаж в носовата част; Душ с 40л резервоар за свежа вода; Електрическа помпа за изтакане на вода(500); Хидравлична кормилна уредба(500); Пилон за теглене на ски, рингобалон; Ролбар; Сенник; Покривало на лодката за докуване; Покривало на кормилната конзола; Покривало на седалката(580). 

НОВИТЕ МОДЕЛИ MEDLINE 6.8, MEDLINE 7.5, MEDLINE 9

Идеални за дълги излети и разходки, моделите Medline 6.8, Medline 7.5 и Medline 9 са Вашия собствен частен плаж разполагайки с конфигурация от седалки които могат да бъдат превърнати в зона за слънчеви бани.

КОМФОРТ: Перфектни за дълги пътувания, новите модели лодки Medline са истински частен оазис благодарение на площта от лодката, която може да се трансформира в зона за слънчеви бани. Създадени за дълги дневни екс-курзии, серията лодки Medline е част от новата генерация лодки Zodiac: надуваеми лодки с твърд корпус и кил широко ориентирани към свободното време на хората. Аранжировката позволява трансформирането на палубата в огромна слънчева приемна, създавайки зоната "частен оазис".

ПРОСТРАНСТВО: Палубните планове позволяват изключителна приспособяемост. движенията на борда са плавни и свободни, слънчевите приемни са обширни и леки за приспособяване, задната зона е безопасна и комфортна. Слънчеви бани, обяд или плуване. уникален комфорт на седалките, разнообразно оборудване, ниски разходи за поддържане на надуваемите балони/туби.... Всеки един детайл е резултат от огромния опит на Zodiac Nautic и префектните й знания за морето.

СВОБОДНО ВРЕМЕ: Серията лодки Medline състояща се от 5 дължини лодки е създадена с абсолютен приоритет за лекота при употреба на лодката на котва или в морето. Размерите и теглото на всяка лодка са оптимизирани за да се получи перфектното отношение тегло/мощност с цел разполагане с умерена мощност на двигателя и опростя-ване маневрите за пускане на вода и съхранение.

Наименование

MEDLINE

500 STRONGAN

(500 NEO)

MEDLINE

580 STRONGAN

(580 NEO)

MEDLINE

6.8 PVC (бял гел) / 6.8 NEO(светъл гел)

MEDLINE

7.5 NEO(бял гел) / 7.5 NEO (сив гел)

MEDLINE

9 NEO(бял гел) / 9 NEO (тъмно сив гел)

Цена с ДДС(Лева) 33163 (38573) 49157 (55742) 72912 (77581) 101606 (108662) 169344(176400) 
Дължина външ.(м) 5.00  5.80

6.88

7.34 8.90 
Дължина вътр.(м) 4.06 4.91 6.34 6.16 8.20
Ширина външна(м) 2.24  2.54 2.54 2.90 3.06 
Ширина вътр.(м) 1.25 1.44 1.39 1.67 2.03
Тегло(кг) 353  601 950 1150 1850 
MIN/MAX Мощност на двигател(к.с.) 40/80  80/115 150/250 250/300

350/450 

(2x350)

Максимален брой пасажери 12 14 16 20 
Товароносимост(кг) 1232  1420 1910 1730 2950 
Брой въздушни камери 5 5 5
Диаметър на балона(м) 0.50  0.52 0.57 0.60 0.60 
Максимална скорост(км/ч) 68  74 77 85 91 
Макс.допуст.тегло на двигател(кг) 191  244 300 385 460 

Дължина на ботуша/вала

L

XL

XL

XL

1 x XXL

2 x XL

Материал на надуваемата част

PVC 5-слоен StronganDuotex

PVC 5-слоен StronganDuotex

PVC Strongan / Neoprene Hypalon

Neoprene Hypalon

Neoprene Hypalon

Забележка: Посочените цени са за стандартно оборудвани модели лодки !  Моля, отправете запитване за различни типове пълно оборудване на лодките ZODIAC !

За повече снимки на моделите лодки ZODIAC натиснете бутон ГАЛЕРИЯ !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

N-ZO С НОВА КОНЦЕПЦИЯ

Новите модели RIB лодки N-ZO 680 и N-ZO 760 се радват на плюсовете от иновациите заложени в конструкцията на корпуса и палубата.

 

ДИЗАЙН: Въоръжен с успеха на модела N-ZO 700 Cabin, Zodiac Intl. още веднъж привлече таланта на всепризнатия италиански дизайнер Виторио Гарони за да конструира тези лодки с ексклузивни черти. Тези нови лодки са произведени в съответствие със специфични технически изисквания удовлетворяващи нуждите на ползватели с рекреационни цели. Ние се стремихме да конструираме лодки които са както напълно обезопасени, така и комфортни. Тези лодки притежават плюсовете на много иновации на Zodiac Intl. 

 

БЕЗОПАСНОСТ: Бързо се констатира безопасността обезпечена от полутвърдата лодка. Серията лодки N-ZO се ползва от опита на Zodiac intl. в конструирането на корпуси с две иновативни характеристики:

Нова технология използвана за черупковата форма на Zodiac, снабдена с V-образен корпус, който предлага несравнимо добро държане на вода и маневриране.

• Щедрата височина на фрибордовете, благодарение на размера на надувните балони и специалната структура на корпуса, превръщат кабината в своеобразен "пашкул" за пасажерите си.

 

УДОВОЛСТВИЕ: Новите лодки N-ZO са лодки предназначени за удоволствие в сравнение с останалите. Особено внимание е обърнато на комфорта на пасажерите, както по време на плаване, така и на пристана. Три иновативни черти бяха включени в новия дизайн:

• Максимално използване на пространството на борда. Разположението на палубата беше конструирано така, че да улесни безопасното движение по палубата. Нова конзола наречена "Air Console"(Въздушна конзола), по-издигната, направи възможно минимизирането на използваното подово пространство и увеличи вътрешното пространство на лодката.

• Зоните за забавления бяха увеличени. Всички модели N-ZO притежават просторен заден салон с няколко седящи места, който предлага директен достъп до задната платформа за къпане.

• Модулната конструкция на лодките не беше пренебрегната. Серията лодки N-ZO е оборудвана с нова система за слънчеви бани на носа "Reverse & Sun", която позволява поставянето на широка слънчева палуба за секунди само чрез разгъване на конструкцията. 

 

Новата серия N-ZO e съставена от лодки които са естетически удовлетворяващи, морскоустойчиви, просторни, и особено обезопасени.

 

ОБОРУДВАНЕ:

N-ZO 700 CABIN

КОРПУС: Дълбок V-образен полиестерен корпус; Формовона неплъзгаща се палуба; Горивен резервоар 300 л; Сепаратор вода/гориво; Самоизточващ се кокпит при празна лодка; 2 автоматични отводняващи помпи; Тапа за изтакане на вода; Долапче за прибиране на котвата; Електрическа ролкова верижна лебедка+пълно оборудване за приставане/докуване; 1 носова халка; 2 халки за теглене; 2 носови утки; 2 фиксирани кърмови утки; Електрическа инсталация; Навигационни светлини; Държач на пожарогасител.

НАДУВАЕМИ БАЛОНИ: Надуваеми балони(2 полутуби); Материал - Hypalon-Neoprene 1670 decitex; Двойноосигурени вентли с капачки изравнени с балона; 2 метални перила; свръх широка дефлектираща лента за допиране при приставане.

ПАЛУБА: Тапицирани седалки с облегалка в кърмовия салон; Сгъваема пикник масичка/тапицирана слънчева палуба в кърмовия салон; Тапицирана слънчева палуба за носа; Носови метални перила; U-образен кърмови салон; LED осветяване на палубата; Наклоняваща се пилотска седалка включваща мивка с кран и електрическа помпа, конструирана да поема мини хладилник/готварска печка; Кърмови вход за качване на борда; Телескопична и сгъваема стълбичка за къпане; Външен душ със 77л резервоар за свежа вода.

КАБИНА: Тапицирани седалки и облегалки/Място за сядане на 4/5 души; Вътрешно формована(за лекота при обслужването); Заключваема плъзгаща врата; 3 долапчета под седалките+оборудване;WC+мивка с резервоар 43л; Вътрешно осветление(4 спот светлини); Огледало: Кабинни дървени стъпала.           

КОРМИЛНА КОНЗОЛА: Заоблено от двете страни ветроупорно стъкло; Перила; Хидравлична кормилна система.

СТАНДАРТНО ОБОРУДВАНЕ: Крачна помпа; Манометър; Ремонтен комплект; Инструкция на оператора.

АКСЕСОАРИ доставяни по избор: Кралски размер легло за двама/Кабинна масичка; Под от синтетичен тик; Пилон за теглене на ски, банан, рингобалон; Хладилник; Готварска ел.печка; Сенник; Стерео озвучителна система; Защитни покривала(кормилна конзола, болстър седалка и кърмови салон).

 

Наименование

N-ZO 680

с покритие от бял гел

N-ZO 680

с покритие от сив гел

 N-ZO 760

с покритие от бял гел(от сив гел)

N-ZO 700 CABIN

с покритие от бял гел(от сив гел)

Цена с ДДС(Лева) 99960  105840 125362 (132418) 148176 (154056)
Дължина(м) 6.80 6.80 7.60 6.99
Ширина(м) 2.54 2.54 3.04 3.21
Тегло(кг) 1080 1080 1530 1489

MIN/MAX Мощност 

 на двигател(к.с.)

150 / 200 150 / 200 250 / 300 200 / 250

Максимален брой

пасажери

14 14 18 12
Товароносимост(кг)  1480 1480 2052 2036

Брой въздушни

камери

6 6 6 6

Диаметър на

балона(м)

0.60 0.60 0.65 0.65

Максимална

скорост (км/ч)

- - - 83

Размери на лодка с

изпуснати балони(м)

6.52x1.81x2.03 6.52x1.81x2.03 7.05x2.47x2.23 6.95x2.40x2.19

Забележка: Посочените цени са за стандартно оборудвани лодки ! Моля, отправете запитване за различни типове пълно оборудване на лодките !

За повече снимки на лодки ZODIAC, моля натиснете бутон ГАЛЕРИЯ !!!